Blue Sign Oy

Merkitsevää palvelua

Blue Sign Oy on vuonna 1997 perustettu, Turun ydinkeskustassa toimiva merkintäalan yritys. Palvelemme suurella sydämellä niin henkilöasiakkaita kuin yrityksiäkin. Lämpimästi tervetuloa asioimaan kanssamme.
 
Uskallamme väittää että meiltä löytyy Suomen laajin ja kattavin määrä tuoteryhmiä, sekä personoitavia tuotteita saman katon alta. Saa haastaa :D
 
Päätoimialaamme ovat leimasimet, kaiverrukset, tarrat ja painotuotteet. Kaikki nämä jakautuvat useiksi alaosastoiksi. Osaamme auttaa valitsemaan juuri oikeanlaiset tuotteet merkintään. Tiedostot, logot ja tiedot tilauksien yksityiskohdista tallentuvat meille talteen. Materiaaleja ei tarvitse aina toimittaa meille uudelleen ja jatkotilaukset sujuu vaivattomasti. 

Asiakkaan etu, kilpailukykyiset hinnat ja toimitusaikojen pitäminen ovat koko iloisen asiakaspalvelumme kulmakiviä.

Myymälämme, sijaitseen Turun ydinkeskustassa. Asiakaspalvelu ja tuotannosta suurin osa suurin osa tapahtuu samoissa tiloissa, tarvittaessa teemme tietysti asiakaskäyntejä. Toimialueena on kuitenkin koko Suomi, ulkomaan toimituksetkin järjestyvät. Yksittäiskappaleet tai suuret sarjat ovat meille molemmat tuttuja.
 
   -  mahdottomasti mahdollisuuksia - 
 
Y-tunnus 1079455-3, kotipaikka Turku