Blue Sign palvelee juuri sinua huolella valituilla tuotteilla - p. 045 1144878 - ilmainen toimitus yli 80€ ostoksiin

Toimitus- ja palautusehdot

Avattu pakkaus ja palautusoikeus

Toimitus:

Postitus tuotteille noin 3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Tilauksesi saapuu n. 5 arkipäivän sisällä. 

Toimitamme tilauksia pääsääntöisesti Suomeen. Tarvittaessa toimituksista myös muihin maihin. Emme korvaa postin kadottamia lähetyksiä.


Toimituskulut:


Suomen Postin toimipisteisiin aina 5,-

Suomen Postin  ovelle-jakopakettina aina 15,- 

Matkahuollon toimipisteet aina 13,-

yli 80,- tilaukset postikuluitta postin toimipisteisiin.

 

POSTITUSHUOMIO! Suurin osa sinettituotteista kulkee postiluukkuusi 5,- toimituskululla. Koko Ø 20 ja 26 mm sinetit, sekä sinettilakat mahtuvat Postin XS-pakettiin (korkeus alle 30 mm) toimitus suoraan kotiin jaettuna. Myös leimasimien värityynyt ja väripullot, rintanapit, nimineulat, järjestyksenvalvojakyltit mahtuvat XS-pakettiin.

 

Kaikki hinnat sis. alv:n 24%

 


Palautus:
Kaikilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Ennen palautusta ota yhteyttä, niin sovimme palautukseen liittyvistä yksityiskohdista. Palautettavan tuotteen täytyy olla alkuperäisessä kunnossaan ja myytävissä uudelleen. Tilauksen alkuperäisiä postikuluja emme palauta. Palautuksen kulut maksaa ostaja. 

Palutusoikeuden rajoitukset:

Palautusoikeus EI koske tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Yksilöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. 

Noutamattomat lähetykset:

Ylimääräiset kulu, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta ja jotka joudumme uudelleen lähettämään, perimme asiakkaalta.

Kaikissa tilanteissa jossa et ole tyytyväinen tilaamaasin tuotteeseen, ota pikaisesti meihin yhteys. Selvitetään tilanne ja miten sen voisi ratkaista!